NL | FR | DE | EN | IT
massieve & samengestelde
parketten
 
tapijten

op maat
 
onze

PROJECTEN
BRABO
Aan de basis van het succes van Brabo Flooring ligt een meer dan 75 jaar durende gedeelde passie van de specialisten die leven geven aan het hout. Deze mensen hebben een dubbel beroep: het vervaardigen én het plaatsen van massieve parketvloeren.
Brabo Flooring
Albert Roels bouwt luxe offshore boten in hout wanneer hij in 1936 een uitgebrande parketfabriek koopt. Met niets meer dan enthousiasme, passie voor het hout en de hulp van 5 arbeiders doet hij de fabriek snel op volle toeren draaien. Parket Brabo is geboren.
Niet alleen doorstaat het bedrijf met verve alle oorlogs- en economische strubbelingen van de 20ste eeuw, ook Albert zijn zonen krijgen de microbe voor hout te pakken. In de jaren '70 opent Brabo toonzalen in heel Vlaanderen en ook in het buitenland krijgt de naam weerklank.
Sinds 2004 is het hoofdkantoor van Brabo gevestigd op 't Eilandje in Antwerpen. De naam verandert in 2012 naar Brabo Flooring, omdat de passie voor het plaatsen van vloeren naast parketvloeren nu ook tapijten op maat bestrijkt.
Vandaag is Brabo Flooring dus een dynamisch team van mensen met liefde voor materialen en voor nieuwsgierige klanten. Een onderneming met een lange geschiedenis en een mooie toekomst.
Partners
WOCANash AndreaBlanchon